Where to begin?

Det blev en längre bloggpaus än planerat här i sommar, men skönt har det varit med ett litet break från bloggvärlden. Jag lovar att berätta lite mera om sommarens semesterresa till Stockholm och då framförallt vårt Airbnb-boende, som verkligen var en fullpoängare.

Men man kan inte ha en österbottnisk inredningsblogg utan att uppmärksamma dagens största händelse: nämligen att H&M Home slagit upp dörrarna i GW Gallerian i Stenhaga. Stod jag bland de första och köade kl 7 imorse i hopp om att få ett presentkort? Svar: Never. Det finns inget jag undviker mer än butiksöppningar, konkursreor och andra aktiviteter där folk går bananas över billiga prylar. Så jag väntar några dagar tills den värsta rusningen lagt sig.

Jag har dessutom besökt H&M Home flera gånger i Stockholm för ett par veckor sedan, så jag känner inget akut behov av att trängas runt guldljusstakar och gröna kuddfodral på öppningsdagen. Grönt och guld – ja, det är en kort men ganska beskrivande sammanfattning av hur hösten på H&M Home ser ut.

 

 

hmprod

hmprod 3

 

 

 

Riktigt snyggt, eller hur? Det tyckte jag redan julen 2014 när jag febrilt sökte mossgröna kuddöverdrag och guldfärgade prylar, men då gick det inte att hitta sådana prylar någonstans, så jag fick överge tanken på en jul i grönt och guld. Men nu översvämmas varje butik av prylar i exakt den stilen. Nästan så jag blir lite sur faktiskt…hur kan det ett år vara fullkomligt omöjligt att hitta en grön kudde, för att 1,5 år senare så gott som drunkna i gröna kuddar i varje butik? Ja, det får bli ämne för ett helt annat inlägg tror jag…

 

 

 

9586 07V sRGB 300dpi

hmprod 2

 

 

 

H&M Homes produkter är ju inte direkt någon nyhet eftersom man kunnat beställa dem via nätet under flera år, men visst är det något helt annat att ha en fysisk butik i närheten där man kan se prylarna och klämma och känna på dem. Så det är absolut ett välkommet tillskott i Vasas butiksutbud. Söker du prylar med hög trendfaktor till lågt pris så är H&M Home outstanding.

 

 

 

9586 16 sRGB 300dpi

9586 06 sRGB 300dpi

 

 

 

Det finns förstås annat än grönt och guld också. Mycket grafiska mönster som fortfarande hänger med. Och även en hel del textilier i mina favoritfärger, den naturliga brun-beige-grå färgskalan.

 

 

hmprod 1

9586 27 sRGB 300dpi

Bilder: H&M Home

0 gillar
H&M Home Höstnytt

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Karolina Åsmus
  4 augusti, 2016 at 17:30

  Jag tänker precis som dig med butiksöppningar haha, men till helgen ska jag nog söka mig dit! 😀

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   4 augusti, 2016 at 18:43

   Ja, jag fattar inte hur folk orkar trängas i en butik de första öppethållningstimmarna! 😀

  • Reply
   Josefin Thors
   4 augusti, 2016 at 20:47

   Tänkte samma, var nära jag skulle ha farit men var kanske bra ja inte gick dit, det var tydligen galet ;D

   • Reply
    Anna-Lena Nyfors-Norrgård
    4 augusti, 2016 at 21:09

    Ja, det verkar nog ha varit smockfullt med folk! Som alltid när nån ny butik öppnar i den här stan 🙂

 • Reply
  Sanne
  5 augusti, 2016 at 07:32

  Jo nej skulle aldrig hända meeen när Anttila började sin konkursrea så hade jag en plan, visste att jag skulle ha linnelakan och iittalaglas så jag chansade och var där klockan 9.00 roffade åt mig vad jag skulle ha gick till kassan som var tom och for sen hastigt därifrån? Sen hörde jag att det hade varit 50 meters köer?

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   5 augusti, 2016 at 09:26

   Wow, vilken bra strategi! 🙂 Man ska alltså inte strosa runt och kolla på allt och inget, utan medvetet ta det man har siktet inställt på och sen ut. Det är ju också ett smart sätt att undvika impulsköp på, att färdigt ha kollat ut vad man behöver.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.