Fokus på: stora lampor

I ärlighetens namn har den nakna, avskalade glödlampan som hänger i en sladd aldrig riktigt varit min grej. Dels för att jag hatar att bli bländad av för starkt ljus, men kanske främst för att jag tycker att lampor kan vara såå mycket snyggare. För mig är lampan definitivt rummets smycke. Glödlampan är helt enkelt för osynlig och intetsägande. Jag vill ha stort och maffigt – något att vila ögonen på.

 

 

lampa2

 

 

Taklampan ska i mitt tycke vara rummets blickfång – och sällan kan det bli för stort.

 

 

lampa3

 

 

Stora, påkostade lampor väntas bli nästa stora trend efter de senaste årens glödlampstrend och det ser jag mycket fram emot!

 

 

lampa1

 

 

Det här passar förstås inte i alla rum, men de flesta vardagsrum och matsalar mår defintivt bra av en lite större lampa ovanför bordet. Försök att visualisera hur dessa tre rum hade sett ut utan taklampa. De tillför ganska mycket för känslan i rummet, eller hur?

 

Foton: Elle Decoration

1 gillar
Uncategorized

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.