Gratis föreläsning med Micke Björklund

God morgon! Den där extra timmen kom verkligen lägligt just den här söndagen när vi ska ha kalas på eftermiddagen och inte kom i säng före efter kl 1 inatt. Nu hinner jag till och med dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro och samtidigt skriva ett inlägg. Jag tänkte nämligen tipsa om att det ännu finns lediga platser var till superkocken Michael Björklunds föreläsning i Academill i Vasa nu på torsdag. Som ni säkert vet har HSS Media och Michael gett ut kokboken “Mickes fisk” tillsammans (här kan ni läsa min recension av boken).

 

 

DSC 7977ww

 

Föreläsningen är en del av Vasabladets 160-årsfirande och den är gratis för alla. Det enda du behöver göra är att anmäla dig via den här länken. Kl 18 på torsdag 3.11 alltså. Temat för föreläsningen är “Min kärlek till lokalproducerat” och så här säger Micke själv om det:

– Jag kan lova en intressant och lite annorlunda diskussion, för folk ser ju vanligen endast till sin näromgivning då det gäller lokalproducerat medan jag ser på hela Norden. Det viktiga, anser jag, är ändå att använda de råvaror som finns i närområdet.

Micke har dessutom lova bjuda på ett ätbart smakprov ur boken till alla! Vill man köpa signerade böcker går det förstås också bra. Jag tror faktiskt det är sista chansen för det nu före jul, åtminstone här i Vasa.

 

0 gillar
Tips Vasabladet

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.