Lundagård flyttar till Jeppis

Det är inte speciellt ofta det händer det något som kan klassas som en “nyhet” i inredningsbranschen i Österbotten, men igår läste jag i ÖT att Lundagård ska flytta till centrum av Jakobstad. Yes säger jag! Mycket bra, då får jag lägga till ännu en favoritbutik på min Jeppis-lista. Lundagård har tidigare funnits i Purmo och det är sällan jag har vägarna förbi där. Nu har man hittat ett gammalt hus på Södermalsgatan nära Campus Allegro och After Eight dit butiken flyttar efter lite renoveringsjobb. Låter dom ett perfekt ställe för Lundagård tycker jag! Inledningsvis kommer utbudet att vara det samma som hittills – en blandning av gamla prylar och retrofynd kombinerat med byggnadsvårdsprodukter.

 

 

Skarmavbild 2016 10 20 kl. 07.18.21

 

 

Planen var att öppna butiken lagom till julhandeln, men just nu är det osäkert om det är möjligt. Aja Lund berättar i ett inlägg på Lundagård-bloggen om vilka problem som uppstått hittills med renoveringen. Sådant som man får vara beredd på när det handlar om gamla hus helt enkelt. Jag ser fram emot att följa renoveringsresan!

 

 

kakelugn retrorum

 

Bilder: ÖT (Jonas Brunnström) och Lundagårds blogg.

0 gillar
Uncategorized

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.