Poster med perfekt budskap

På söndagens loppisrunda tyckte jag det var mera glest än någonsin med så kallade fynd. Jag hade nästan gett upp hoppet helt och räknade med att komma hem tomhänt, men så fick jag syn på ett bord med 5-6 paffrör som innehöll splitternya affischer. Otroligt fina affischer dessutom! Jag hoppade nästan jämfota av glädje när jag såg motiven. Jag har länge tänkt byta ut Agnes fjärilstavla mot ett lite mera kontrastrikt motiv i svart och vitt, men jag har inte hittat någon jag gillade. Så här såg det ut i hennes rum tidigare, med den gamla tavlan. 

 

 

DSC 3109

 

 

Jag gillar min hemgjorda, pastelliga affisch väldigt mycket, men jag ville ha en aning svart där nu för att matcha de andra mörka detaljerna i rummet. Här ser ni en närbild på gamla tavlan som gick i rosa och lila.

 

WP23918 butter1w8

 

 

På loppisbordet fanns faktiskt två potentiella kandidater och båda i rätt storlek, 50×70 cm. Det blev till slut Agnes som fick välja vilket motiv vi skulle köpa. Och så här blev det. Ursäkta den usla bilden, men kvällssolen är inte nådig när man ska fota hennes rum. Jag utlovar en bättre bild sen när sänggaveln är på plats också.

 

 DSC 8288w

 

 

På röret stod Ateljé Epifor och efter en snabb googling kunde jag läsa att designern heter Emma Carlgren. Hon gör dessutom en hel massa andra motiv också, alla lika fina. Motivet vi valde heter Alter Ego och beskrivs så här på hennes webbsida:

 

alterego2

 

Kan det vara ett bättre budskap åt en liten tjej som håller på att bli stor? Jag har förstås förklarat vad tavlan betyder åt Agnes och hon tyckte det var ett jättefint budskap. Så det känns verkligen “meant to be” att det skulle bli just den här affischen som ska hänga på hennes vägg.

 

 

133783 8d58ba05cd254838a128cd53b00a97c8

 

Den andra affischen jag var lite sugen på visade sig vara en hyllning till Stockholm – och det hade ju passat bra också eftersom Agnes är väldigt förtjust i den staden. Snygg, eller hur? Här kan ni se Emma Carlgrens övriga motiv.

 

133783 de6c21fa15ae481c96b4816d44b83bcf

 

 

0 gillar
Affischer Agnes rum Tavlor

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.