Terrazzo i soffan?

Minns ni mitt inlägg om terrazzo i början av året? Ni vet, det här materialet som man vanligtvis förknippar med bänkskivor eller golv och väggar i offentliga utrymmen. 

 

terrazzo213

 

 

Det syntes mycket på möbelmässorna i början av året och förutspåddes bli nästa stora hit efter marmorn. Jag tror fortfarande att det kommer att bli populärt, men det tar säkert en tid ännu innan folk kommer över den där 80-talskänslan. Så innan vi börjar se nyrenoverade kök med terrazzobänk tror jag vi måste vänja oss vid det i små doser. Kanske en soffkudde elle en bricka kunde vara nåt? Precis som när marmorn fick sitt uppsving och syntes på allt från klänningar till påslakan kan man nu också hitta olika terrazzomönstrade prylar. De här hittade jag bland nyheterna på Lagerhaus.

 

terrazzo lagerhaus

Den ljusa kudden tycker jag ser riktigt fin ut – jag som annars inte hittat en enda snygg kudde de senaste 2-3 åren!

0 gillar
Kuddar & dynor Lagerhaus Terrazzo Trender

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  livingwithmycamera
  13 oktober, 2016 at 19:24

  *blundar* Är inte redo…. 😀

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   13 oktober, 2016 at 19:34

   Haha, minns att du inte gillade det när jag bloggade om det förra gången heller 😀 Kudden gillar jag, det andra…njae. Men kudden är mera "splatter" än terrazzo (trots att den faktiskt heter Terazzo) 🙂

 • Reply
  Mona
  13 oktober, 2016 at 19:39

  Jag är redo, men inte som kudde. Tja, och inte hela köket heller. Får bli en lite detalj bara. Ska visa sen ;o)

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   13 oktober, 2016 at 19:45

   Spännande! Låter som du har en klar plan redan 🙂

 • Reply
  Joanna
  13 oktober, 2016 at 20:28

  Jag kunde gott tänka mig en ljus terazzo-bänkskiva i ett i övrigt blankt vitt modernt kök.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   13 oktober, 2016 at 20:50

   Ja, det låter ju faktiskt jättesnyggt!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.