Finnes: lediga jobb

Det här inlägget tänkte jag skriva redan för en vecka sedan, men av någon anledning har jag glömt det. Men jag hinner ännu – eller rättare sagt NI hinner ännu. Hinner söka jobb hos oss alltså. Vi har nämligen två lediga försäljningsjobb just nu, ett i Vasa och ett i Jakobstad.

Söker du jobbet i Vasa är det alltså stor chans att du får jobba mycket med mig, Linn, Michaela, Anna och resten av gänget. Jobbet handlar om att sälja reklam- och marknadsföringslösningar till våra företagskunder. Du kommer att jobba både med Sevendays och med våra andra sajter och tidningar. Ditt eftermiddagskaffe kan du dricka här:

 

 

15146806 10154625314095761 617414573 o4 

 

Gillar du försäljningsutmaningar? Pratar du flytade finska och svenska? Är du insatt i digital marknadsföring? Är du utåtriktad och gillar att träffa kunder? Då tycker jag definitivt du ska söka jobbet!

 

0 gillar
Jobbet Sevendays Vasabladet

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Yasmine
  26 november, 2016 at 17:18

  Nej va synd att jag inte kan finska!! 🙁

  • Reply
   Anna-Lena
   27 november, 2016 at 10:53

   Jo, finskan är viktig eftersom många av våra kunder är finskspråkiga. På kontoret däremot talar vi nog mest bara svenska.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.