Fuska eller inte?

Häromdagen fick jag syn på de här servetterna på Hemtex. Sex stycken färdigvikta servetter. Bara att veckla ut och placera på festbordet. Lite kul tyckte jag (eftersom jag verkligen har noll kunskap i servettvikning). Jag är defintivit för sådana här idéer som kan underlätta ens liv på något sätt, även om det kanske vid första anblick känns lite onödigt.

 

servetter

 

Jag vände och vred på paketet ett tag och var nära att köpa dem, men tyckte ändå de var aningen för dyra. Tänkte att det knappast kan vara helt omöjligt att vika liknande servetter själv. Vände mig till Youtube som såklart stod till tjänst med mängder av how to-videon. Återstår bara att se om jag verkligen tar mig tid att göra det…man sparar ju trots allt minst en halvtimmes tid och säkert ett antal nervsammanbrott om man köper de färdigvikta…

 

 

0 gillar
Dukningar Hemtex

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.