Lillajul

Trevlig lillajul på er alla! Hos oss är det inte speciellt juligt ännu fast jag hade tänkt plocka fram pyntlådorna redan förra helgen. Julstjärnorna hänger åtminstone på rad i vardagsrummet och utöver det kör vi på massor med tända ljus för att skapa den rätta stämningen. Men ingen lillajulgran eller annat pynt ännu, vi har helt enkelt inte hunnit. Imorgon kanske!

 

DSC 9426

DSC 3

DSC 9372

DSC 9396

DSC 9575

DSC 9600

 

Nu ska vi göra oss klara för traditionellt lillajulsfirande med goda vänner. Barnen siktar på att lyckas fånga tomten i år, så det lär bli en tuff match för honom att hålla sig gömd… Ha en skön lördag kväll!

0 gillar
Jul Julbelysning Julen 2016

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Yasmine
  26 november, 2016 at 17:13

  Älskar att få börja julpynta!! 🙂
  Äntligen!!

  • Reply
   Anna-Lena
   27 november, 2016 at 10:52

   Ja det blir nog definitivt en mysigare känsla när pyntet kommer fram! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.