My week: 47/2016

Ok, dags att bläddra igenom mobilen och tömma den på den gångna veckans foton. Här är några av bilderna jag knäppt under veckan.

 

1. Lunch med Linn och Sofie (och Foppa utanför bild). Sofie är min nya kollega som jobbat hos oss ett tag nu, kanske en månad. Hon jobbar med ett nytt, intressant projekt som ni kommer få se mera av under nästa år.

2. Jag fick världens överraskning när JAG vann första priset i Voga Stylings utlottning på galan! Jag som inte vunnit något sedan jag vann Korsnäs Lions Clubs julgris “Knorrlund” när jag var typ tio år. Jag vann alltså en personlig stilguide, som innehåller ett förberedande möte med en stylist (Sandra), en genomgång och “detox” av garderoben, fyra timmars shoppingtid med stylisten samt sminkning, styling och fotografering. Jag är supertaggad att boka tid redan nu, men det känns ändå vettigare att vänta tills vårkläderna börjar droppa in i butikerna. Är inte så sugen på det glittriga utbudet som finns i butikerna just nu.

3. På tal om styling så insåg jag efter den här bilden hade tagits att det var dags att klippa luggen igen. Har varit lat och gått med hästsvans och snedlugg de flesta dagar den här hösten, så att kamma luggen rakt ner ledde till att mina ögon knappt syntes. Funderar annars på att klippa håret lite kortare, men kommer aldrig till skott. Klipper det istället lite själv varje dag… inte så bra strategi…

4. Den här veckan påbörjade jag jobbet med Sevendays jultema som ingår i VBL och ÖT nästa fredag. Då kan ni se fram emot en massa DIY och pysseltips producerade av våra duktiga bloggare. Vasspyssel, ekologisk julklappspaketering, recept på julgodis och julsenap och en hel del annat.

 myweek 472 kopia

  

5. Och så har jag äntligen hittat en sådan yllekappa jag efterlyste för ett tag sedan. Rätt grå färg, rätt längd och riktigt varm och skön. Tack för tipset Josefine och Linn Ö!

6. På fredag var jag med på Vasabladets 160-års jubileumskryssning till Umeå tillsammans med några hundra prenumeranter och ett gäng kollegor. På bilden ser ni Mika, Patrik, Anna och Ann-Louise vid vårt bord där vi bland annat sålde den numera prisbelönta Mickes fisk-boken och julkorten (som nu snart är helt slutsålda!)

7. Sen blev det lillajul och vi hade inte hunnit pynta huset överhuvudtaget, bortsett från julstjärnorna. Som tur var vi bortbjudna till våra vänner och där var det minsann juligt med tomtegröt, glögg, pepparkakor, julklappar och hela köret.

8. Idag har vi ägnat större delen av dagen åt att städa och pynta. Årets adventsljusstake blev en enkel variant med blockljus och siffror. 2013 års stora hit – pappersgranarna – är numera klassiker som jag alltid plockar fram till jul. Märkte annars att granar verkar vara mitt favoritpynt. Jag hittade granar i glas, trä, stearin, plast och papper i vår julpyntlåda.

9. Igår kväll hade vi ännu barmark, men det har snöat konstant hela natten och dagen – till barnens förtjusning. Själv är jag väl inte riktigt lika glad över snön, men jag måste medge att den definitivt bidragit till att höja min julstämning några nivåer. På tal om julstämning så läste jag nyligen ett tips på hur man kan fixa den på bara några minuter: Lägg in några färdiggräddade pepparkakor i ugnen på 150 grader i några minuter och låt sedan ugnsluckan stå öppen. Garanterad juldoft i hela huset efter det!

0 gillar
Jobbet My week Vardag Vasabladet

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Josefine
  27 november, 2016 at 23:04

  Kul att du gillade kappan : ) jättesnyggt!!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   28 november, 2016 at 08:17

   Tack! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.