Naturlig jul

Trots att jag knappast kommer att göra några nyinköp på julpyntsfronten i år är det ändå roligt att kolla igenom utbudet. Jag är mest intresserad av de stylade miljöbilderna där man ser helheten, inte bara en ljusstake mot vit bakgrund. Jag får alltid nya idéer för hur man kan pynta här hemma genom att kolla hur andra gjort, till exempel snor jag ofta dukningsidéer från sådana här bilder. Så här har jag samlat några av mina favoritbilder från Ellos, som jag hoppas att ni också tycker är inspirerande. Jag börjar med min absoluta favoritbild – jag gillar verkligen allt här, sådan harmoni i bilden!

 

 

ells 0144987 16 Q4 1 HEM

 

 

Inte speciellt juligt kanske många tänker, men för mig är det precis lagom mycket jul. Julstjärnor, ljus och hyacinter är det viktigaste på julen för mig. Stylingen med stolarna och lampan ger jag också 10 poäng. Minns att jag bloggat en annan bild där den här lampan också finns med, så den är verkligen en favorit för mig. Precis så där som en lampa ska vara – som ett smycke i rummet. Den ser i alla fall snygg ut på bild, men jag gissar tyvärr att skenet den ger är ganska begränsat och koncentrerat rakt ner, vilket inte är så bra för en taklampa som ofta ska fungera som allmänbelysning i hela rummet. Har man däremot spottar i taket som ger tillräckligt med belysning så funkar en sådan här lampa bra ändå.

 

 

ellos jul2

ells 0144941 16 Q4 1 HEM

ellos jul 

 

Naturfärger är fortfarande det jag föredrar även på julen – brunt, beige, svart, grönt och lite guld. Kottar, skinnfällar, gröna växter och vita blommor. Enkelt och ganska avskalat, men ändå sådant som bidrar till en mysig, varm och ombonad känsla. Att hänga julstjärnor i grupp på en vägg istället för i ett fönster kanske vore något att prova, inspirerad av bilden nedan.

 

 

ells 0137990 15265

ellos jul3

 

 

Ordet “vinterpynt” brukar jag nämna varje år och det är fortfarande så jag tänker inför julen och vintern i år. Inte så mycket rött och sådant som känns passé redan i mellandagarna, utan istället sådant som funkar ända fram till februari-mars. Tycker man däremot att det här färglösa pyntet är lite för tråkigt finns det förstås en massa rött och mera traditionellt juligt i Ellos sortiment också. Fint det också, men själv har jag för några år sedan slutat byta till julgardiner eftersom jag knappt hann få upp dem innan de borde tas ner igen.

 

 

ellos

 

Bilder: Ellos

0 gillar
Ellos Jul Julbelysning Julen 2016

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Livingwithmycamera
  16 november, 2016 at 19:28

  Åh dessa bilder alltså! Underbara! fast den nedersta känns inte så nytänk- i varje fall inte gardinerna.
  översta bilden är pure love!!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   16 november, 2016 at 20:23

   Håller med dig helt och hållet! Gillade inte heller den nedersta bilden speciellt mycket 🙂

 • Reply
  Sandra Neuman
  17 november, 2016 at 09:57

  Oj golvet på första bilden!!! SÅ vill jag ha vårt golv också!!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   17 november, 2016 at 13:41

   Jag skulle inte heller tacka nej till det golvet! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.