På tal om granar…

Granar är som sagt ett av mina favoritpynt för de känns juliga, men är ändå inte too much. Pappersgranar gillar jag extra mycket och häromdagen fick jag upp ögonen för den här modellen från FabGoose.

 

 Skarmavbild 2016 11 27 kl. 21.06.33

 

 

Snygga, eller hur? Det är ett DIY-kit som man alltså själv ska knåpa ihop. Kul idé, men jag kan tycka att de är aningen överprissatta för en “halvfärdig” produkt som kräver en hel del pysslande innan den är klar. Men oavsett det så är de himla snygga och jag skulle gärna ha en hel granskog på mitt julbord i år.

 

 

Billede 09 11 2016 11.15.28

Billede 09 11 2016 10.47.24

fabgoose1

 

 

Eller så kan man söka på “origami christmas tree” på Youtube och inspireras av alla duktiga och kreativa papperskonstnärer. Där finns de mest avancerade kreationer, men det är kanske bäst att börja med en av de enklasta varianterna, som den här.

 

 

 

Bilder: FabGoose

0 gillar
Jul Julen 2016 Origami Paper art

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.