Best nine 2016

Igår bloggade jag om de mest lästa inläggen under året, så idag tänkte jag att vi kan kika på de mest gillade bilderna på instagram under året. Så här ser de ut.

 

annalena nn full4

 

1. Linns och Samis överraskningsbröllop knep första platsen. Vem kan motstå det här gulliga bröllopsfotot framför utedasset? 2. Min bloggalaoutfit på temat svart och vitt. 3. Den nyaste bilden på topplistan, fotad för bara en vecka sedan. Vi har haft så otroligt vackra eftermiddagar nu på sistone! 4. Nya kökslampan. 5. Vy från min favoritfotoplats där jag brukar stanna ibland på väg hem från jobbet. Har nog fotat den här platsen under årets alla årstider, det här är defintivt den finaste av dem. 6. Vi hade photoshoot med barnen en solig höstdag nere vid stranden. 7. En frostig vintermorgon i början av året när världen var helt vit. Bilden är tagen genom bilfönstret på väg till jobbet 8. Ännu en bild från galan, här tillsammans med Julia och Anna. 9. Linn och Sami dansar “bröllopsvals” och Krista och Ben står för musiken.

 

0 gillar
Årsresumé Instagram

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.