Good stuff

Här kommer det utlovade inlägget om innehållet i goodie bagen vi fick på Dermoshop-eventet.

 

dermo2

 

 

I påsen fanns julförpackningen “Soft touch” som innehåller handtvålen och handcremen Linnea. Utöver det fanns den lilla bruna asken också i påsen – och den blev jag verkligen jätteglad över. Den innehöll nämligen snygga julgransdekorationer i vitmålad björkfanér. Dekorationerna är designade av Dermoshops grafiska designer Emma Konwalj och tillverkade av det finländska träföretaget Johan Ab. Roligt att Dermoshop ibland tar ett litet steg utanför sitt vanliga produktsortiment tycker jag!

 

 

DSC 0033

DSC 3

 

 

Jag hängde genast upp dekorationerna i trollhasselkvisten som står på byrån. Det fina med dessa är att de passar lika bra i moderna, avskalade hem som i mer traditionellt julpyntade hem. Asken innehåller två stycken av respektive dekoration, sammanlagt alltså 6 stycken.

 

 

DSC 0042

DSC 0016

 

 

0 gillar
Dermoshop Jul Julen 2016

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.