Mina topp 10-inlägg år 2016

Ett av årets sista inlägg får bli en summering av de tio mest lästa inläggen under det gångna året. En salig blandning av husbygge, heltäckningsmattor, grovsalt och inredningströtthet.

 

1. Det allra mest lästa inlägget handlar om en sak jag irriterade mig på – nämligen för korta gardiner! Roligt och lite oväntat att det hamnade på första plats! 

 

resizedimage680453 hemnet

 

 

2. På plats två hamnade inlägget där jag redogjorde för vilka önskemål vi hade när vi skulle dra igång vårt husbygge. Allt från balkong och burspråk med matsalsbord till en stor walk in closet och terrass i amerikansk stil. Och alla önskemål blev faktiskt förverkligade!

 

resizedimage800552 IMG 20160116 114943

 

3. I somras hade vi problem med ogräs i grusgångarna och jag testade grovsaltmetoden. Det blev det tredje mest lästa inlägget i år! Kommer definitivt köra den metoden även nästa år och då ska jag vara ute i god tid med saltet redan på våren.

  

Skarmavbild 2016 12 27 kl. 20.27.11

 

4. Vasa på väggen-inlägget har fått en hel del klicks under året. Affischen har tryckts i två upplagor och sålt i flera tusen exemplar. Det blev en rejäl slutspurt på försäljningen i december, men nu tror jag våra lager börjar sina. 

  

DSC 5368www

 

 

5. Ett av mina sponsrade inlägg har letat sig upp på topplistan också – nämligen Dermoshop-inlägget där jag skrev om deras nya Living-serie som lanserades i somras. En serie som blivit en storfavorit för mig och numera står tvålen alltid på tvättfatet hos oss.

 

resizedimage680477 DSC 7074w28

 

 

6. Mera på temat “bygga hus”. Jag visade några gamla bilder från den smällkalla januaridagen 2010 när vårt modulhus lyftes på plats.

 

P1110966

 

 

7. I början av året renoverade vi vårt sovrum och jag snöade totalt in på tanken att ha en heltäckningsmatta på golvet. Något som inte alls hade slagit igenom då ännu och många tyckte nog jag var lite galen. Så här ett år efteråt kan jag konstatera att heltäckningsmattan nog blev en av årets största trender – och därför är jag faktiskt ganska glad att jag skippade den. Har blivit lite “allergisk” mot sådant som blir alltför upphypat och trendigt över en natt och tyvärr inträffar det ju rätt ofta i inredningsbranschen.

 

resizedimage680889 Hitta me Kajtorget sovrum yellowcorner2

 

 

8. Vilket leder mig vidare till nästa inlägg som handlade om just det – inredningsmättnad och att vara så oerhört trött på allt som är trendigt. Kanske det svåraste inlägget jag skrev i år – mest för att tanken i sig är så tudelad för mig som ju i grunden är extremt intresserad av inredningstrender. Men likriktningen och att se samma prylar överallt är jag så otroligt trött på.

 

resizedimage679510 bild1

 

 

9. Sen funderade jag lite på vilken inredningsstil jag egentligen har. Och kände mig ganska tudelad även här. Eller kanske stillös. Fast det charmigaste är nog ändå att plocka lite av alla stilar och göra det till sin egen stil och det försöker jag så gott det går.

  

resizedimage680509 lady elegance 57a97ae92a6b22a93cb3048d

 

 

10. Det tionde och sista inlägget på topplistan handlar om världens bästa klädhängare, som gjort mitt liv en aning enklare. Alla borde ha sådana i sin garderob.

Skarmavbild 2016 12 27 kl. 20.49.02

 

Utöver de här specifika inläggen ser jag också att ni gärna klickar er vidare till olika kategorier som jag taggat inläggen med (de ord som kommer i slutet av inlägget). Topp 5 bland kategoriena är lyx eller budget (min favorit också), Kalklitirmattor, gardiner samt kuddar och dynor. 

 

Ni får jättegärna fråga eller tipsa mig om det är något specifikt i inredningsväg ni vill läsa om nästa år! Kommande produktnyheter och lanseringar, bilder från mitt eget hem eller något annat? Tell me! 🙂

0 gillar
Årsresumé

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Julia Holmqvist
  29 december, 2016 at 18:02

  Jag vill se bilder på vilken slags inredningssmak du hade förr – i jämförelse med nu! OM du har arkiverat bilder som visar smaken, 3, 5, eller varför inte för 10 år sedan? Skulle vara kul 🙂

 • Reply
  Anna-Lena Nyfors-Norrgård
  29 december, 2016 at 19:54

  Ja, vilken kul idé! 🙂 Jag har i alla fall bilder från radhuset vi bodde i innan vi byggde huset. Osäkert om jag har några foton från lägenheten vi bodde i innan det, men där var nog stilen ganska samma som i radhuset. Sen har ju förstås stilen ändrats ganska mycket sen vi flyttade in i huset för snart sju år sedan också, så jag kan gräva fram några bilder där man ser förändringen 🙂

 • Reply
  livingwithmycamera
  29 december, 2016 at 22:39

  Har du gjort budget versus lyx inlägg? Du vet såna där jämförelser vad man får för dyra pengar och vad som liknar men som är avsevärt billigare. Har på känn att du gjort sådana inlägg nån gång, men det är alltid kul att läsa om ( fast det är kanske ganska jobbigt att skrapa ihop såna inlägg? )
  Tack för årets inlägg! Ser framemot nya!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   29 december, 2016 at 23:40

   Tack! <3 Jo, jag har gjort flera sådana inlägg, men det är nog ett tag sedan nu. Skrev om det alldeles i slutet av detta inlägg också, att det är den kategori som flest klickat sig in på. Gillar själv dessa inlägg väldigt mycket också, så jag ska definitivt fortsätta med dem, men som du skriver är de ganska svåra och tidskrävande att få ihop (kräver mycket surfande innan man hittar rätt produkter) 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.