Vasa-affischens slutspurt

Den vanligaste frågan jag får just nu, både på bloggen och via mejl, är om Vasa-affischerna fortfarande finns kvar. Svaret är JA, åtminstone några få! Vi tryckte upp en ny upplaga i somras (på snyggare, mattare och tjockare papper) och det finns några kvar av dem. 

 

 

DSC 5397w

 

Vi säljer affischen i Vasabladets kundtjänst på Sandögatan 20 i Vasa (öppet må-fre kl 8-16). Affischerna har också sålts på Visit Vasa i Rewell Centers andra våning, så där lönar det sig att kolla också, tror de har några kvar även där. Ni är många som frågat om vi kommer att sälja affischen via en webbshop, men pga logistiska utmaningar kommer vi tyvärr inte göra det.

Summa sumarum, vill du ha en affisch innan de tar slut så lönar det sig att kolla på ovannämnda ställen redan nästa vecka, tror de kommer sälja slut innan jul eftersom många köper dem som julklapp just nu. 

0 gillar
Jobbet Vasabladet

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.