Att fejka heliumballonger

“Var har ni fått tag på helium till ballongerna”, skickade Anna nyss på chatten. Och hon är inte den enda som frågat. Let me tell you a secret…jag har inte använt helium.

 

DSC 0574w2

 

Det jag använt är en liten bit dubbelhäftande tejp på ändan av varje ballong. Hur smidigt och enkelt som helst. Minns att jag gjort det till ett annat kalas också och fick samma fråga av flera personer även då.

 

DSC 0581w

 

Dessutom skippade jag serpentinerna och använde svart presentsnöre istället. Det blir mycket snyggare och krulligare än serpentiner som tenderar att dras ut och bli ganska raka. Fler kalasbilder kommer senare så fort jag hinner redigera dem. Jag har just nu flera andra bildredigeringsprojekt som tar all min tid, men det kommer…

0 gillar
DIY Hemma hos oss Kalas Pyssel

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Reply
  Hanna Stigzelius
  14 januari, 2017 at 13:11

  Så smart!! Detta skall jag göra på nästa kalas. Tack för tipset 🙂

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   14 januari, 2017 at 13:15

   Kul att du gillade idén! Tycker själv det är mycket festligare än att knyta fast ballonger lite här och där som vi gjort tidigare 🙂

 • Reply
  Nette
  14 januari, 2017 at 19:14

  Blir det inte märken i taket av tejpen? Annars en jättesmart idé!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   15 januari, 2017 at 10:52

   Nej, inga märken alls. Bara man drog på rätt sätt så satt tejpen kvar på ballongen när den togs ner. Vissa drog jag dock "fel" och då lämnade tejpen i taket istället, men det var bara att dra loss den.

 • Reply
  Nina Överholm
  14 januari, 2017 at 20:08

  Jag blev såld då jag såg detta första gången, hos Livet på Sjögård. Så praktiskt!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.