Bara en hylla

Jo, det är “bara” en hylla, men antagligen den snyggaste hyllan jag sett på väldigt länge. Jag vet inte vad det är som gör att jag tycker den här är så fantastiskt snygg, kanske variationen mellan lådor och fack i olika storlekar. Kanske färgen. Kanske den rundade formen upptill. Kanske de höga, smala benen. Men högst antagligen kombinationen av allt det där. Pure perfection.

 

 

bloomingville ss17 husligheter 4

 

 

Jag får lite flashbacks till 80-talets hallmöbel nummer 1 – telefonbordet. Även om det också hade en sittplats, vilket det här – till all lycka – inte har. Men lite som en uppdaterad version på telefonbordet ser jag det. Perfekt i hallen eller som sidobord i vilket annat rum som helst. En drömmöbel för den som gillar att styla stilleben. Hyllan ingår i Bloomingvilles vårkollektion och jag får nog ta en närmare titt på resten av kollektionen också för att se om den innehåller fler guldkorn som detta.

 

Foto: Bloomingville

0 gillar
Bloomingville Vår & sommar 2017 Vårnytt

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  17 januari, 2017 at 06:28

  Vilken läckerbit! Synd att det är en vägghylla och inte golvmodellen som jag söker till villan.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   17 januari, 2017 at 10:29

   Ja, visst är den läcker!

 • Reply
  B
  17 januari, 2017 at 07:47

  Du och jag har inte alls samma inredningsstil men oj vad jag blev förälskad i den hyllan 🙂 VILL HAA!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   17 januari, 2017 at 10:29

   Egentligen är den kanske lite mera retro än min vanliga stil, men jag älskar den ändå! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   17 januari, 2017 at 10:28

   Haha, se där! 😀 Coolt!

 • Reply
  Linda
  17 januari, 2017 at 11:34

  Oj sjutton så snygg!

 • Reply
  Linda
  17 januari, 2017 at 11:35

  Cch brunt och grått i kombination. Riktigt nice!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   17 januari, 2017 at 12:39

   Verkligen en nice kombo!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.