Godbitar från Indiska

Idag halkade jag in på Indiskas webbsida av en slump och hittade en massa fint. Det är ofta så med Indiska. Det är inte en affär jag går till speciellt ofta, men jag hittar alltid snygga saker de gånger jag går dit. Kläderna är kanske inte riktigt min stil, men på inredningssidan finns det alltid härliga prylar tycker jag. 

 

 

indiska

 

 

Bilderna ovan hittade jag på Indiskas Instagram-konto, men på webbsidan fanns inget annat än produktbilder med vit bakgrund. Lite tråkigt kan jag tycka… Om jag fick bestämma så skulle alla prylar också presenteras på en snygg miljöbild. Det är så mycket trevligare att se sakerna i ett sammanhang och man ser enklare prylarnas färger och storlek i förhållande till andra saker på sådana bilder. Och så får man också lättare spridning av bilderna via bloggar – så ta det som ett allmänt tips alla inredningsföretag! Indiska syns faktiskt förhållandevis lite i bloggvärlden har jag noterat, kanske anledningen är just denna. Men här kommer ett collage med prylar jag gillar just nu!

 

 

indiska2

 

På Indiska finns som bekant en hel del färggrant och mönstrat, men även prylar mer i min smak. Beige, brunt, svart och naturmaterial. Love it!

 

Bilder: Indiska

 

0 gillar
Indiska

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.