Trendsoffa i sammet

Den här tiden på året fylls nätbutikerna med nyheter och det är alltid lika roligt att se vad som gäller just det här året. Först ut är Jotex soffa Åre som verkligen lyckas fånga trenderna på många olika plan – modellen, färgen och materialet.

 

97 2177 De 02

 

 

En klassisk soffmodell i lite modernare tappning. Vanligtvis brukar man se den här soffan i läder, men här har man valt sammet som är ett av årets hetaste material. Hoppas inte tyget är så mjukt som det ser ut på bilden bara. Den grå färgen är ett säkert kort, även om jag tror mycket på beige och brunt som årets trendfärger. Soffan är väl inte direkt en budgetsoffa då prislappen visar fyrsiffrigt, men säkert billigare än motsvarande modeller från många andra butiker.

 

 

97 2177 De 03

 

 

Jag tycker soffan är snygg, men eftersom jag är supernoga med att en soffa ska vara bekväm både att ligga och sitta i har jag kanske lite tvivel med den här modellen. Jag är inte så säker på att det är den optimala fredagsmyssoffan, men i en hotellreception skulle den däremot passa perfekt.

 

Bilder: Jotex

0 gillar
Möbler Sammet Soffor Trender 2017

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Ingela
  7 januari, 2017 at 10:35

  Själv tänker jag på hållbarhet och ryser åt tanken på hur tyget kommer att se ut efter några års slitage. Men snygg – javisst.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   7 januari, 2017 at 10:48

   Jo, den tanken slog mig också. Tyget ser ganska mjukt ut på bilden.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.