En helg att se fram emot

Som jag nämnde i förra inlägget så ska jag iväg på en liten resa nu i helgen – till Göteborg! Jag fick nämligen ett riktigt trevligt mejl för ett tag sedan från Frida Ramstedt (ni vet, kvinnan bakom bloggen Trendenser, utsedd till Sveriges främsta inredningsbloggare i år och min stora idol i branschen). Frida bjöd in mig till sin inspirationsdag för influencers inom inredningsbranschen, så jag kommer att delta i hennes event på söndag. Det blir en heldag med många intressanta föreläsningar som avslutas med middag på kvällen. Kan knappt sätta ord på hur mycket jag ser fram emot helgen och att få träffa Frida och alla andra bloggare!

 

 

goteborg4

 

 

På grund av dåligt utbud av passande flygtider åker jag iväg redan på lördag morgon och hem igen på måndag kväll, så jag kommer att ha en hel del fritid i Göteborg. Inte mig emot, då hinner jag se lite mer av stan. Jag har varit där en gång tidigare – år 2006 när vi bilade ner till ett bröllop i Danmark passade vi på att stanna där ett tag. Men det är evigheter sedan, så om ni sitter inne med bra tips på affärer (kläder och inredning), matställen och caféer som jag inte får missa får ni väldigt gärna lämna en kommentar här!

0 gillar
Resor Semester

Du Kanske Också Gillar

14 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  22 februari, 2017 at 20:43

  Åh, vad roligt! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   22 februari, 2017 at 20:50

   Jaa, verkligen! 🙂

 • Reply
  Maria
  22 februari, 2017 at 22:28

  Hej!
  Googla bloggen "Sallys hus", Katarina som har bloggen reser mycket och var nyligen i Göteborg. Sök på hennes blogg om Göteborg, så får du tips om mycket!
  Vad använder ni för dipp, till era grönsaker t.ex. på er Mello kväll?
  Tack på förhand!
  Mvh Maria

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   22 februari, 2017 at 22:35

   Tusen tack för tipset, ska genast kolla den bloggen! Vi gillar taco-dippen från Taffel, så vi använder mest den. Inte världens mest nyttiga ingredienser i sådana påsar kanske, så jag brukar ta en halv påse per gräddfilsburk och sen fyller jag på med vanliga kryddor, t.ex. vitlök och örtsalt.

   • Reply
    Maria
    23 februari, 2017 at 07:04

    Kommentar
    Godmorgon.
    Tack för ditt svar! Trodde nog att ni gjorde egen dipp blandning ?!
    Hittade du ngt hos Sallys hus? Annars är det bara att lämna en kommentar, så svarar hon mer än gärna!
    Ha en bra dag fina du! Läser din blogg, men kommenterar dåligt!
    Kram Maria

    • Reply
     Anna-Lena Nyfors-Norrgård
     23 februari, 2017 at 08:42

     Jo, ibland fuskar vi tyvärr med påsdipp 😉 Men om gör vi helt egen dipp slänger jag bara i vilka kryddor som helst, har inget "recept" jag alltid följer. Men alltid vitlök och oftast någon av kryddblandningarna från Exotic Garden som inte innehåller några dåliga ämnen.

     Jag scrollade rätt långt tillbaka i hennes blogg men hittade inget om Göteborg på de senaste månderna, så det verkar vara
     ännu längre tillbaka. Ska kika idag igen och se om jag hittar det. Kul att du är en trogen läsare! 🙂

     • Maria
      23 februari, 2017 at 09:00

      Det var ej menat att bli ?! i mitt svar, förlåt jag satte en glad emoj, men den blev ?!.
      Lämnade en kommentar hos Katarina, för din del imorse Så hoppas hon svarar. Tiden går tydligen fortare än fort, så kanske det var på hösten hon var i Göteborg…
      Kraaaam

     • Anna-Lena Nyfors-Norrgård
      23 februari, 2017 at 09:30

      Jo, jag förstod nog, det funkar nämligen inte med vissa emojis här i kommentarsfältet utan det blir frågetecken istället, så jag är van att omtolka dem till smileys. Snällt av dig att lämna en kommentar där! Ha det så bra!

     • Maria
      23 februari, 2017 at 11:49

      Hej igen…
      Tina som driver bloggen "Home2tiny", är en flitig besökare av Göteborg. Sök i hennes blogg "Göteborg", så får du upp fina tips om Göteborg. Tina är en inredningsnörd som du och jag.
      /Maria

     • Anna-Lena Nyfors-Norrgård
      23 februari, 2017 at 13:25

      Ja, henne har jag följt länge, men mest på insta nu på sistone faktiskt. Ska kika in i bloggen!

 • Reply
  Annemay
  22 februari, 2017 at 22:51

  Magasinsgatan är ett måste, där finns det mesta.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   22 februari, 2017 at 22:54

   Tack Anne-May! Ska lägga den på minnet!

 • Reply
  Hanna Stigzelius
  23 februari, 2017 at 10:37

  Så coolt! Hoppas du får en underbar inspirerande resa 🙂

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   23 februari, 2017 at 11:06

   Tack! Det är jag säker på att det blir! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.