Enkel tavla

En av de vanligaste frågorna jag får brukar handla om vad man ska ha ovanför sängen för att det inte ska se så tomt ut. Jag har oftast inget bra svar på det eftersom vi har snedtak ovanför vår säng och alltså inte har det “problemet”. Men jag förstår dilemmat. Något måste man ju ha där och jag brukar rekommendera två tavlor med enkla och sammanhängande motiv. Ingen tavellist eller vägghylla med en massa småprylar som riskerar ramla i ner på en medan man sover. Jag fick syn på den här bilden på H&M Home där de löst problemet på ett lite annorlunda sätt – en väldigt enkel tavla placerad mot ena sidan istället för rakt ovanför sängen. 

 

 

hmprod 11

 

 

Ganska snyggt och lite otippat. Jag gillar även enkelheten i tavlan, precis lagom soft stil för ett sovrum. Vill man byta färgskala i rummet målar man bara över tavlan i en annan nyans. Perfekt DIY-projekt – antagligen världens enklaste också! Man behöver förstås inte göra den så här enfärgad och enkel om man inte vill, men jag tycker den ger rummet ett behagligt lugn. Jag har ofta svårt att hitta passande motiv till sovrum där jag vill ha det just lugnt och harmoniskt.

 

Bild: H&M Home

0 gillar
DIY H&M Home Sängar Sovrum Tavlor

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Susanne
  12 februari, 2017 at 15:10

  Vilsamt sovrum!
  Som det så fint heter, i det enkla bor det vackra! Och det stämmer för det mesta.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   12 februari, 2017 at 17:20

   Ja, så är det nog!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.