My week: 5/2017

Veckans summering är här – aningen senare än vanligt. Orsaken till det ser ni på de två sista bilderna. Men vi börjar från början.

 

1. Veckan inleddes med en träningsmatch mot VIFK. Första matchen på länge och Edvin stod i mål ena halvleken. Jag som verkligen aldrig varit någon fotbollsfantast har svårt att stå stilla och vara tyst när barnen spelar. Juniorfotis är såå mycket mera intressant än högre divisioner och ligaspel!

2. Som jag skrev förra veckan så funderade jag på att bli medlem i byns nyöppnade gym – och det blev jag! Tack vare tyky-sedlarna från jobbet kostade mig ett års medlemsskap exakt elva euro så jag förlorar inte så mycket fast det skulle bli oanvänt. Men två pass hann jag med den här veckan och det var så roligt, så det ger mig hopp om att det ska bli en god vana det kommande året.

3. Något annat som var extra roligt den här veckan var att Linn äntligen kom tillbaka på jobb! Har saknat hennes sällskap och hennes förmåga att alltid leverera exakt de texter jag behöver, oavsett vilket projekt jag jobbar med. Här lyssnar hon koncentrerat på vår chef Mika, därav den något sammanbitna minen.

4. Min härliga ÖT-kollega Ann-Louise var på besök i Vasa en dag och vår vana trogen äter vi alltid sallad på Bistro Stenfors i Saluhallen. Godaste salladen i stan! Jag väljer alltid chevre och kyckling.

5. Länge sedan vi ätit tortillas nu, så det fick bli lördagens lunch när alla förmiddagsträningar var avklarade.

 

 myweek 5e

 

6. Hade helst sjunkit ner i soffan efter lördagslunchen, men var tvungen att beställa frissatid och åka in till stan för att få Edvins hår klippt. Kan man månne lära sig att klippa det själv? Han har så tjockt hår och alla försök jag hittills gjort har väl inte blivit så lyckade om man säger så…

7. Helgens höjdpunkt var såklart första deltävlingen i Melodifestivalen! Hos oss är tilltugget minst lika viktigt som låtarna och vår vana trogen dukade vi upp en stor bricka med lite nyttigare snacks och mängder med dippsås. Så gott! Vad tyckte jag om deltävling ett då? Det var endast Nano med Hold on som imponerade på mig. Tror det kommer gå riktigt bra för den låten. Ace Wilder tippade jag som andra finalist och så blev det, även om låten inte alls är i klass med hennes första hit Busy doin’ nothin’. 

8. Söndagskvällen har Agnes och jag tillbringat på konsert tillsammans med hennes gitarrspelande kompisar och deras mamma. Barnens gitarrlärare Christer Rönnholm hade nämligen Beatles-show på Ritz tillsammans med ett gäng andra musiker i The Revolution Band.

9. Här ser ni Christer in action (i mitten). Jag har aldrig varit något större fan av Beatles låtar, men jag är benägen att ändra åsikt efter den här kvällen! Och så otroligt proffsiga musiker, imponerad över att vi har sådana förmågor här i trakten! Att Christer dessutom tillägnade låten “Don´t let me down” åt sina gitarrelever var pricken över i. Den låten hör nämligen till deras repertoar på gitarrlektionerna och ni kan tänka er att de blev glada över hans ord. Bästa tänkbara avslutningen på veckan!

0 gillar
Jobbet My week Vardag

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Ann-Louise
  5 februari, 2017 at 22:32

  Tack för lunchsällskapet. Rekommenderar räkor med grillad chevre på samma restaurang. Det finns inget som slår den. Sällskapet gillade jag också?

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   5 februari, 2017 at 22:34

   Borde testa räkvarianten någon gång jag också, men då det är såå svårt att ta något annat än den självklara favoriten. Hoppas du snart kommer igen, alltid lika trevligt när du är här! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.