Det fulaste

Teknikapparater är sällan designade för att vara snygga (inte ur en inredares synvinkel i alla fall). Jag har ofta funderat på vad det kan bero på – det borde ju inte vara någon omöjlighet att tillverka dem i lite olika varianter och stilar som kunde passa olika typer av hem. 

TV:n är nog det fulaste vi har i “inredningsväg”. Ett pryl som jag personligen skulle klara mig mycket bra utan (kollar endast Mello och ESC på tv, allt annat går mig förbi). En Samsung med vit ram ville jag absolut ha när vi köpte ny tv för några år sedan och den smälter väl in helt okej där med allt annat vitt. Fast rutan är ju svart och väldigt iögonfallande…(matchar dock kakelugnen ganska bra).

 

 

resizedimage680996 DSC 0585ww3

 

 

Härom dagen läste jag att Samsung kommer att lansera en ny innovation i vår – The Frame. Och det känns som om de haft just sådana som mig i åtanke i designprocessen. 

 

 

425574 1920

 

 

Det unika med The Frame är att den har två lägen varav det ena är ett vanligt TV-läge och det andra har döpts till Art Mode. Art Mode kickar igång så fort man inte använder TV-apparaten. Skärmen dimmas ner för att efterlikna en riktig tavla. TV:n är utrustad med sensorer som bland annat mäter ljuset och justerar displayen. Om du lämnar rummet stängs skärmen av helt.

 

 

425576 1280

 

 

En vit ram medföljer och den kan målas om i vilken färg man vill. Det kommer också att finnas ramar i olika färger och mönster i sortimentet. Priset har ännu inte avslöjats, men försäljningen kommer att starta i juni. Ja tack – nästan så jag kan säga att en TV kan vara riktigt snygg nu!

 

Bilder: Samsung

0 gillar
Hemma hos oss Teknik Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  matilda
  26 mars, 2017 at 22:16

  Vilken fantastisk idé!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   26 mars, 2017 at 22:22

   Jamen visst!? Nu tycker jag bara det är konstigt att ingen kommit på den tidigare!

 • Reply
  Anni
  26 mars, 2017 at 23:17

  Äntligen!!! Själv lät jag installera en helvit videoprojektor i taket som vi anväder som tv. Funkar helt bra det också.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   26 mars, 2017 at 23:36

   Smart idé det också! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.