DIY: Taklampa i tyg

Enkla DIY-projekt är något av det bästa jag vet. Inte för att jag gör sådana själv speciellt ofta, men jag blir alltid lika imponerad och inspirerad när jag stöter på något fiffigt som någon kreativ själv har kommit på. Nu senast snubblade jag över den här fina taklampan i Helena Nords blogg. Liknande lampor har vi sett många av de senaste åren, ofta med en tresiffrig prislapp. Här kommer du undan med ungefär 20 euro.

 

 

DIY lampa IKEA solsken 900x1348

 

 

Lampan är tillverkad av insektskyddet Solig från Ikea. Här kan du läsa mera om hur du går tillväga för att tillverka en likadan lampa. Enklare än så här blir det nog inte!

 

Bild: Helena Nord/Mormorsglamour

0 gillar
DIY Ikea Ikea-hack Lampor & ljus Pyssel Svenska bloggar

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Jasmina
  24 april, 2017 at 10:54

  Hej! Du har en jätte intressan blog! 🙂 Jag är inredning designer och jag älskar om heminredning… 🙂 Det där DIY- projekt är snyggt. Och så billigt…

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   24 april, 2017 at 12:47

   Tack så mycket, roligt att du gillar bloggen! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.