Dubbelkalas 2×10 år

Mest för min egen dokumentations skull tänkte jag skriva några rader om helgens kalas. Vi firade Agnes redan förra helgen, men nu i helgen var det kompiskalas som stod på agendan. Vi har alltid ordnat alla kalas hemma hos oss – “aldrig på något roligt ställe” som Agnes uttryckte det. I år ville hon ha kalaset på lokalen och disco skulle det vara.

Först var jag väl lite motsträvig – tycker det är enklare att ordna allt hemma – men sen gav jag efter. Speciellt när listan på sådana som “bara måste få komma” översteg 20 personer och det var helt omöjligt att tänka sig att välja bort någon – då tyckte jag lokalen lät som ett utmärkt förslag. Sedan föddes idén att ordna kalaset tillsammans med en kompis, så det var två nyblivna 10-åringar som firades samtidigt.

 

 

IMG 20170401 174201

kalas2

IMG 20170401 164103

IMG 20170401 164114

 

 

Fyra vuxna är definitivt bättre än två när det gäller kalasförberedelser – allt gick snabbt och smidigt på dagen D. Mycket praktiskt med dubbelt så många händer som kunde hålla koll på serveringen eller agera lekledare.

 

 

IMG 20170401 174852w2

IMG 20170401 164204

 

 

Jag tror alla var nöjda efter dagen, både födelsedagsbarnen, gästerna och vi föräldrar. Tjejerna hade  roligt under planeringen – de filade på inbjudningslistan i evigheter, de gjorde spellistor på Spotify, de planerade program och de övade välkomsttalet som de skulle hålla från scenen. Lite fnittrigt var det förstås med mikrofoner och allt, men de klarade det galant trots rätt stor publik. 

 

 

kalas

 

Summa sumarum – ett mycket lyckat 10-årsparty!

0 gillar
Dukningar Födelsedagar Kalas

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Sandra Neuman
  4 april, 2017 at 12:27

  Det där låter som ett fantastiskt kalas! Det är alltid roligt att hålla till någon annanstans än hemma 🙂 Och än bättre på en lokal med stora ytor! (och vilken fräsch lokal ni har förresten!).

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   4 april, 2017 at 15:29

   Ja, stora ytor var definitivt en hit med 25 pers, skulle aldrig ha funkat hemma hos oss 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.