Snyggaste hyllan

adlinks2

 

Ibland fastnar jag för en viss pryl bara för att den är så otroligt snygg. Det händer faktiskt väldigt sällan numera jämfört med för några år sedan, men ibland stöter jag på något som ropar mitt namn med stora bokstäver. Jag impulsköper aldrig saker längre bara av den anledningen att det är snyggt, utan jag försöker verkligen tänka igenom om jag har en passande plats för prylen eller möbeln eller vad det nu kan tänkas vara. 

 

 

b

 

 

Den här hyllan från Ellos är en sådan pryl. Jag blev jag blixtkär i den så fort jag såg den här bilden för ett par år sedan. Helt perfekt liten hylla för styling av stilleben. Passar mycket bra i badrum, men funkar precis lika bra i vilket rum som helst. Liten och nätt, så den är lättplacerad på vilken väggstump som helst. Jag gillar att den inte endast är kantig och rak, utan även har böjda former som mjukar upp den lite. Stången ger utrymme för mycket kreativitet och fungerar även för mycket annat än handdukar.

 

 

hylla

 

 

Jag funderade länge på var jag skulle kunna placera hyllan i vårt hem, men kom inte riktigt på någon bra plats. Men jag beställde faktiskt hem hyllan för ett par månader sedan i hopp om att hitta en lämplig vägg att hänga den på, men tyvärr är redan alla potentiella väggstumpar upptagna hos oss. Så den får bli mitt tips till er istället! 

 

Bilder: Ellos

1 gillar
Badrum Ellos Inspiration Stilleben

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Kicki
  25 juli, 2017 at 20:41

  Du la upp ett duschdraperi som va supersnyggt. Vart hade du köpt det?

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   25 juli, 2017 at 21:37

   Vilket duschdraperi tänker du på? I vilket inlägg finns det?

 • Reply
  Kicki
  25 juli, 2017 at 22:28

  Har du nån Instagram? Där kan jag lägga upp bild i pm ?

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   25 juli, 2017 at 22:52

   Yes, skicka till @annalena_nn

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.