Skräddarsydd vägghylla

På tal om vad man ska hänga på väggen ovanför sängen så fick jag nyss syn på den här idén från Ikea. Istället för tavlor kan man också bygga ett skräddarsytt hyllsystem runt hela sängen. Fungerar både som skrivbord, bokhylla och nattduksbord och lämpar sig kanske allra bäst i små lägenheter där man har behov av att kombinera flera rum i ett. Perfekt för en liten etta till exempel.

 

 

 

 

Den nya Svalnäs-serien är tillverkad i bambu, som vi ser allt mer av i inredningen just nu. Här har man stylat med förvaringsboxar i bambu och inredningsdetaljer i kork för att förstärka den naturliga känslan. Jag noterade att Hektar-lampan numera också finns som skrivbordsmodell.

 

 

 

 

En annan nyhet som skymtar på bilderna är träkrokarna Skuggis, som finns i tre olika modeller.

 

 

 

 

I Svalnäs-serien ingår många olika färdiga hyllkombinationer, men man kan förstås också bygga sina egna skräddarsydda konstellationer.

 

 

svalnas ikea

 

Bilder: Ikea/Livet Hemma

0 gillar
Arbetsrum Compact living Ikea Lampor & ljus Möbler Sovrum

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Livingwithmycamera
  28 maj, 2017 at 20:34

  Big big likes på den här serien och speciellt för skrivbordsdelen!! Tyvärr behöver jag ett djupare system då jag har stora skärmar och tangentbord och skärmen behöver vara rätt så långt ifrån mig. Men me like bambu massor! Den där serien är dessutom lika snygg live som på bilder. Alltid är det inte så.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   28 maj, 2017 at 21:47

   Yes, jag förstår precis hur du tänker med djupet på bordet, jag har samma krav på mina arbetsbord. Men kul att höra att serien är lika snygg i verkligheten. Och ja, bambu är verkligen såå snyggt!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.