Ny podd: inredning & mode

Gårdagens bästa inredningsrelaterade nyhet måste vara den här – en av mina all time favoritbloggare Jannice Wistrand startar en podd tillsammans med stylisten Katarina Althin.

 

 

althin wistrand podd 892x669 2

Foto: Maria Potter

 

Jag ska erkänna att jag inte är någon större poddfantast, jag lyssnar väldigt sporadiskt på enstaka poddar och har inte hittat någon som jag slaviskt måste följa varje avsnitt av. Tycker de flesta är för flamsiga och skrattiga och då stänger jag genast av, men den här podden hoppas jag hålls på en seriös och informativ nivå. För mig som är intresserad av både mode och inredning känns kombinationen åtminstone helt perfekt. Både mode och inredning handlar om att skapa visuella helheter och jag tror det är rätt vanligt att om man är intresserad av det ena är man också intresserad av det andra. Kul med en podd som tar upp båda ämnena samtidigt.

I podden kan vi se fram emot “…inspirerande och informerande samtal om kläder och kroppsformer, inredning och Feng Shui. Vad säger kläderna om dig och hur påverkas du av röran på diskbänken”.

Jannice skriver att de vill reda ut vanliga och vardagliga frågeställningar om klädstil och heminredning för kvinnan mitt i livet. Mode och inredning ska vara lättillgängligt och kul och deras mål är att dela med sig av sina kunskaper inom sina respektive expertområden. Ser mycket fram emot det första avsnittet som kommer någon gång i sommar!

0 gillar
Add Simplicity Poddar Svenska bloggar

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Hanna Stigzelius
  10 juni, 2017 at 10:12

  Jag tänkte redan att det var du som skulle starta en podd då jag lästa rubriken!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   10 juni, 2017 at 11:03

   Haha, podd eller video är nog det SISTA jag kommer göra 🙂 Jag trivs bättre vid tangentbordet.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.