Semesterhälsning

Hej där! Ville bara berätta att jag sedan några timmar tillbaka är en glad semesterfirare! En fem veckor lång ledighet ligger framför mig. Ganska oplanerad semester i år. Ingen längre resa är inbokad den här sommaren, den sparar vi till hösten. Däremot är det mycket fotboll på schemat i sommar. Nästa helg blir det fotbollscupen i Vasa där båda barnen deltar och i slutet av juli åker vi på Umeå fotbollsfestival. Jag som inte skulle bli nån fotismorsa…men roligt är det!

 

 

19438527 157501198128501 3034134149670633472 n

 

Med bloggen blir det som det blir. Många tar bloggpaus under sommaren, men jag brukar istället blogga flitigare än vanligt då eftersom jag har tid. Jag vet inte hur det blir i år, det får vi se. Vi har tyvärr inga roliga hemmaprojekt på gång i sommar (bara sånt där tråkigt städa-förråden-tjafs som inte är speciellt bloggvänligt), men månne inte det blir lite fler bilder här hemifrån nu när tiden finns. Terrassen ska åtminstone få sig ett litet ansiktslyft med nya mattor och kuddar, så när det projektet är klart lovar jag visa bilder. Färgskalan blev helt annan än jag hade tänkt mig där, men mera om det en annan gång. Njut av värmen och solen!

 

0 gillar
Allmänt Semester

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.