Fynda på stormarknaden

Om några dagar åker vi till Umeå eftersom Agnes ska delta i fotbollsfestivalen. Det ska bli såå kul! Fyra dagar kommer vi att spendera i stan och vi har även gott om fritid mellan matcherna och på kvällarna. Ett av mina absoluta måsten när vi åker till Umeå är att strosa runt på Ica Maxi vid Strömpilsplatsen. Kanske lite otippat, men jag gillar ju budgetfynd och dem kan man minsann göra där! Senast vi var där i juni köpte jag en hel del nytt till terrassen (som jag ännu inte lyckats fota och visa er, men det kommer). Här har jag plockat ihop ett collage på fina prylar som finns där just nu.

 

 

 

ica maxi

 

 

Jag kan ju bli lite störd på att det inom inredningsvärlden är väldigt mycket samma prylar som syns överallt och därför gillar jag att shoppa på sådana ställen där inte alla andra handlar. Lite samma som att fynda kläder på Tokmanni, som jag skrev om igår. Det är inte bara prylar till hemmet jag gillar på Ica Maxi, jag brukar även fynda skor och kläder där (senast två par sneakers för ca 10 euro). Och bokavdelningen är förstås rena himmelriket för en finlandssvensk. För att inte tala om maten! Bland mathyllorna kan jag strosa länge och vrida och vända på olika teförpackningar och undra varför allt är så mycket snyggare designat i Sverige (ja, som förpackningsnörd tänker jag ofta på sådant). Tänk att det kan vara så roligt att spendera några timmar i en helt vanlig stormarket! Någon annan som är likadan? 

 

Eget collage med bilder från Ica Maxi

 

 

0 gillar
Uncategorized

Du Kanske Också Gillar

11 Kommentarer

 • Reply
  Bella
  25 juli, 2017 at 09:57

  Kommer ihåg att ni tidigare haft boende via Airbnb i Umeå, ska ni bo så nu också? Jag funderar på Airbnb boende när vi ska till Umeå senare i sommar men vet inte riktigt om jag vågar. Har du tips?

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   25 juli, 2017 at 10:14

   Den här gången åker vi med hela fotbollslaget, så vi bor tillsammans med resten av gänget på hotell. Men jag kollade faktiskt först upp om lägenheten vi hyrde i fjol var ledig, men det var den tyvärr inte (säkert pga fotbollsfetivalen). Maria som hyr ut lägenheten hade massor av positiva omdömen på Airbnb, så där kände jag mig väldigt trygg när jag bokade. Så mitt tips är att välja en uthyrare som har fått positiv feedback.

   Helt tvärtom gjorde vi dock när vi hyrde lägenhet i Stockholm förra sommaren…vi var deras första hyresgäst och de hade inga omdömen alls. Men jag chattade mycket med killen i fråga och fick en bra magkänsla, så jag körde på den och det blev riktigt lyckat. Chatta med personen som hyr ut och fråga tips om aktiviteter och matställen och sånt, så får du en lite bättre uppfattning om hur hen är som person innan du bokar. Tycker absolut du ska våga ge Airbnb en chans!

   Här hittar du annars inlägget till lägenheten i Umeå. Kan verkligen varmt rekommendera den! Den verkar dock inte gå att hyra före i januari nästa gång såg jag. http://sevendays.vasabladet.fi/bloggar/annalena/airbnb-i-umea

 • Reply
  Lis-Britt
  25 juli, 2017 at 10:31

  Hej! Håller med dig till minst 100 %. Drömmer konstant året runt om ICA Maxi. Bästa affär som finns!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   25 juli, 2017 at 10:32

   Härligt! Kanske ett släktdrag att vi gillar Ica Maxi! 🙂

 • Reply
  Anne
  25 juli, 2017 at 10:57

  Min favorit också 🙂

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   25 juli, 2017 at 11:11

   Härligt att det är fler som delar min förkärlek för Ica Maxi 🙂

 • Reply
  Jenny
  25 juli, 2017 at 21:38

  Ett måste att göra ett besök till Ica Maxi, där kan man spendera mycket tid (och pengar)! Håller också med dig om förpackningarna, varför kan vi inte ha fler snygga förpackningar här i landet…

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   25 juli, 2017 at 22:56

   Jo, vi kommer alltid till kassan med en fullproppad vagn vid Ica Maxi 😀

 • Reply
  Camilla
  26 juli, 2017 at 07:49

  Åå jaaaa, den viktigaste butiken då vi vistas i Sverige ???

 • Reply
  Camilla
  26 juli, 2017 at 07:49

  Åå jaaaa, den viktigaste butiken då vi vistas i Sverige ???

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   26 juli, 2017 at 10:26

   Absolut! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.