Läderhandtag till köket

För några dagar sedan visade jag stolarna Odger som kommer till Ikea-varuhusen i augusti. En annan nyhet som dyker upp samtidigt är läderhandtagen Östernäs, som är tillverkade av spillbitar från annan produktion.

 

 

IKEA PINNARP bankskiva.PH145087

 

 

De senaste åren har vi sett mycket handtag i den här stilen i moderna kök och nu kommer alltså Ikeas budgetvariant (2-pack för ca 10-12 euro). Handtagen finns i två modeller.

 

 

 

ikea osternas leather handles

 

 

De funkar förstås också lika bra på andra typer av möbler, till exempel byråer eller nattduksbord. Att byta handtag på en gammal möbel är nog den snabbaste och enklaste makeover man kan göra och skillnaden blir ofta väldigt stor. Det är som bekant de små detaljerna som sätter stilen och det är just sådana här detaljer jag älskar och som jag lägger stor fokus vid i inredningen. Jag har bland annat bytt knoppar på vårt soffbord och vår tv-bänk, våra nattduksbord, Agnes byrå och vårt sidobord i hallen (som jag tydligen inte bloggat om någon gång).

 

 

IKEA OSTERNAS laderhandtag.PH145112

 

Foton: Ikea

0 gillar
Budgetfynd Höstnytt Ikea Kök Makeover

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Nina Överholm
  30 juli, 2017 at 22:36

  Just i den stilen vill jag ha vårt kommande kök. Läderhandtag är jättesnyggt tycker jag, men så undrar jag ju hur hållbart det är? Men å andra sidan går det att byta ut handtagen sen, förutsatt att de har samma avstånd mellan skruvarna…

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   31 juli, 2017 at 11:28

   Ja, jag har också funderat på om de blir smutsiga med tiden… Det stod att det är standardavstånd mellan skruvarna, så det borde gå att byta till andra handtag sedan.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.