Lekfulla mattor till barnrummet

Jag fick ett mejl häromdagen där en läsare frågade om jag kan tipsa om snygga bilmattor för barn. Jag har skrivit om det här några gånger tidigare och det första stället jag surfade in på för att kolla utbudet var H&M Home som jag vet har haft snygga mattor tidigare. Och nu var utbudet riktigt bra! 

 

lekmattor hm

 

De två i övre raden är samma matta, men i olika färgställning. Verkligen superfina båda två! Mattan nere till vänster hittar du här och den högra finns här. Har du ett barn som inte gillar billekar så mycket så kanske den här mattan kan vara något istället.

 

hoppmatta

 

 

Samtliga mattor mäter 90 x 130 cm och är tillverkade i bomull med halkskydd undertill.

 

 

hm matta

hm mattor

 

Foton: H&M Home

0 gillar
Barnrum H&M Home Mattor

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.