Umeå-tips: Lager157

Jag måste förstås tacka för all respons på mitt modeinlägg häromdagen! Bloggen hade nästan dubbelt fler besökare än en vanlig dag och jag fick så många postiva kommentarer både här och på instagram. Tack! Kanske jag borde bli modebloggare ändå 😉 Jag tänkte i alla fall spinna vidare på det temat i det här inlägget, för jag har ett riktigt bra shoppingtips till er.

Förutom Ica Maxi, Granit, Lagerhaus, Ikea och Åhléns finns det ännu en affär jag absolut måste besöka i Umeå, nämligen Lager157. Relativt nyöppnad i Umeå tror jag, vi var dit första gången i juni. Innan dess har vi besökt Lager157 på andra ställen i Sverige och vi har verkligen fastnat för deras kläder. Snygga, trendiga och mycket prisvärda. Ganska enkla basicplagg med en lite sportig touch.

 

 

lager157 outfit

 

 

Det finns även lite prylar för hemmet, till exempel handdukar, filtar, tvålar och sånt. Missa inte heller deras accessoarer. Vi köpte en hel del skor och väskor förra gången vi var där. Speciellt väskorna är otroligt snygga tycker jag. Edvin fick till exempel en minimodell i blått som han packat omsorgsfullt nu inför Umeå-trippen. Själv är jag sugen på den gråa väskan i mitten av collaget.

 

 

lager157 accessories

 

 

Här finns kläder för hela familjen, ända från små bebisar till vuxna. Vi ska definitivt bunkra upp med skol- och förskolekläder till barnen nu. Såg att det hade kommit in supersnygga kabelstickade hösttröjor till både vuxna och barn (den rosa på bilden nedan kostar 100 kr). Priserna är alltså i H&M-klass, eller nästan ännu billigare skulle jag säga.

 

 

lager157 kids

 

Anders är helt frälst i deras jeans och chinos. Han har köpt flera par därifrån och vill knappt använda något annat i byxväg just nu – så oerhört bekväma.

 

 

lager157 mens

 

 

Man kan slå två flugor i en smäll för Lager157 ligger nämligen på Strömpilsplatsen bredvid Ica Maxi, vilket betyder ungefär tio minuter utanför Umeå centrum med bil.

 

Foton: Lager157

0 gillar
Kläder Lager157 Mode

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Jenny
  27 juli, 2017 at 01:33

  Det var typ i mars de öppnade i Umeå har jag för mig. Och alltså den grå väskan i mitten, den har jag också spanat in… ?

  • Reply
   Anna-Lena
   27 juli, 2017 at 11:48

   Hoppas väskan finns i lager! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.