Budgetfynd: Fjäderlampa

Redan för tre år sedan bloggade jag om en budgetversion av Vitas omåttligt populära fjäderlampa Eos. Den gången var det Hobby-Hall som sålde en snarlik lampa, dock inte så mycket billigare än originalet. Nu har även Clas Ohlson snappat upp fjädertrenden (men är det inte lite sent påkommet…)

 

clas ohlson fjaderlampa

 

Clas Ohlsons fjäderlampa finns i vitt och grått och kostar ungefär hälften av originalet från Vita. Jag har inget emot att man inspireras av trendprylar och skapar budgetversioner, men lite avvikande utseende från originalet tycker jag nog att man bör sträva efter att få till. Tipstack till Frida på Trendenser.

Bild: Clas Ohlson

3 gillar
Budgetfynd Clas Ohlson Lampor & ljus Lyx eller budget

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  nadia
  1 september, 2017 at 09:08

  Mmm känns ju liiite som att tåget gått 😉

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   1 september, 2017 at 10:27

   Jamen, precis…

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.