EcoChair

För några veckor sedan var vi på marknaden i Kristinestad och jag ångrar fortfarande att jag inte köpte solstolarna of my dreams. Jag har länge spanat på EcoChairs från EcoFurn där man lyckats kombinera både snygg design och otroligt bra sittkomfort. Jag har vanligtvis stora problem med hårda trästolar (sitter ogärna vid ett matbord längre än en halvtimme eftersom jag får så ont i ryggen), men de här är verkligen bekväma att sitta i.

 

  

ecofurn ecochair

 

 

De såldes till riktigt bra pris på marknaden, men jag kunde omöjligt välja färg där på stående fot när alla är så snygga.

 

 

 

ecochair ecofurn kopia

 

 

Stolen är endast tillverkad av trä och snören och är “lika naturlig som naturen själv” enligt tillverkaren. 

 

 

ecochair colours

 

 

Stolen finns i olika träslag, bland annat björk, ek, furu och ask. Tillhörande fotpall finns också, som fungerar lika bra som litet sidobord. Någon gång ska jag ha två sådana här på terrassen – jag måste bara besluta mig för vilken färg först.

 

 

ecohair

 

Bilder: EcoFurn

 

0 gillar
Ecochair Terrass

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Hanna Stigzelius
  3 augusti, 2017 at 11:25

  Vi har redan 6st på holmen och de är bara de bästa stolarna! Så snygga och bekväma.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   3 augusti, 2017 at 13:11

   Åh, avis på er! Såå fina och sköna! Vilken färg har ni?

 • Reply
  Sofia
  5 augusti, 2017 at 14:18

  Jag har trånat efter dessa varje bostadsmässa i många års tid. De är urläckra! Förra sommaren när vi hade flyttat in i vårt hus, fick jag äntligen sluta tråna 🙂 Svårt att välja färg, då alla är fina. Men valde till sist varianten av lärkträd, den som grånar av sig själv med tiden. Lika nöjd och glad än idag, varje gång jag sätter mig ner i en av stolarna 🙂
  Nu trånar jag bara efter ett par till likadana 😉

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   5 augusti, 2017 at 20:07

   Ja, den färgen är verkligen superfin! Förstår att du vill ha fler av dem 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.