H&M Arket

I våras gick H&M ut med nyheten om att man startar ett helt nytt varumärke med namnet Arket och nu i dagarna har de första bilderna på inredningskollektionen släppts.

 

  

hm arket

 

 

Den 25 augusti öppnar den första Arket-butiken på Regent Street i London och samtidigt öppnar webbshopen i 18 länder. Oklart om Finland är ett av dessa länder, men jag gissar och hoppas att vi finns med på listan. 

 

 

arket2

 

 

”Kvalitet samt tidlös och funktionell design” har utlovats av H&M:s vd Karl-Johan Persson, vilket också betyder en lite högre prisklass än vanliga H&M. På basen av bilderna kan jag ana mig till lite mindre “trendkänsliga” prylar, enkelt och ganska avskalat. Blir oerhört spännande att se hela utbudet!

 

 

arket7

arket6

arket5

arket4

arket1

 

 

Utöver inredning kommer det även att finnas kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn. 

 

 

hm arket1

 

 

Under våren 2018 öppnas en Arket-butik på Biblioteksgatan 9 i Stockholm. Bryssel, Köpenhamn och München är andra städer där man kommer att kunna shoppa i fysiska affärer. De flesta butikerna kommer även att ha ett café med fokus på det nordiska köket och även en del produkter från externa varumärken.

 

 

arket mat

arket3

 

 

Arket finns redan på Instagram och Facebook och man har redan lyckats bygga upp en rejäl hype kring den kommande lanseringen på sociala medier.

 

Källor: H&MDI, BOF

0 gillar
Arket

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.