Trogen sitt ursprung

Orange och gula nyanser syns verkligen överallt nu, kanske till och med mer än det normalt brukar göra på hösten. I den nya Mumin-servisen som lanseras den första september dyker även gult upp som en accentfärg bland det svartvita. Nu är jag ju inget megastort fan av Mumin-porslin, men den här stilen gillar jag när man blandar max tre färger (varav svart och vitt är två, haha).

 

 

 

muminservis

 

 

 

Servisen går under namnet “Trogen sitt ursprung” och bygger på de berättelser som Tove Jansson skrev strax efter sin mors bortgång. Produkterna som släpps nu i höst är en del av en större lansering där fler delar finns med i framtidsplanerna.

 

 

munin

 

Bilder: Arabia

0 gillar
Glas & porslin Höstnytt Mumin

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Nina Överholm
  22 augusti, 2017 at 12:25

  Alltså muminmuggar. Nästan dagligen funderar jag på att göra mig av med de flesta koppar i min lilla samling. Men så ser jag den här och tycker att den skulle passa så finfint ihop med Seikkailu-muggarna, som jag har två av. In på önskelistan med den då! 😀

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   22 augusti, 2017 at 12:47

   Haha, ja ibland kan man få ett ha-begär till dessa muggar! Hos oss finns dock bara de muggar som barnen fått i present, jag tror inte jag själv har köpt någon själv.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.