Ylva Skarp t-shirts

Att jag gillar Ylva Skarps texter är knappast någon nyhet för er. Och att jag gillar kläder framkom ganska tydligt för ett tag sedan. Så därför kan ni säkert gissa att jag föll som en fura för Ylva Skarps nya t-shirts med hennes kännspaka texter.

 

 

ylva skart tshirt

 

 

Amazing, Give a shit, Strong och Yes. Alla lika snygga om ni frågar mig.

 

 

unnamed 1

 

Texten “give a shit” betonar vikten av att bry sig om sina medmänniskor. Ylvas tanke är att texten ska tolkas som “bry dig”, i motsats till “I don´t give a shit”. För varje såld t-shirt med give a shit-budskapet skänks en slant till organisationen Tjejzonen, som kämpar för att psykisk ohälsa ska minska bland tjejer mellan 10 och 25 år. 

 

Bilder: Ylva Skarp

 

0 gillar
Mode Ylva Skarp

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.