Helgtips: Loppisrace

Vad ska ni göra i helgen? Själv ska jag loppisfynda hade jag tänkt! Förra året var vi med på Sundom loppisrace för första gången – som försäljare alltså. Det var en otroligt rolig och lite halvhysterisk dag när vår gård svämmade över av besökare några minuter före 10. 

Just nu är det skralt i skåpen eftersom jag haft loppisbord i flera repriser under året, så jag siktar på att fynda istället för att sälja i år. Så har du inga lördagsplaner tycker jag definitivt du ska boka in ett besök i Sundom. Eller på någon av de andra loppisarna som ordnas här i trakten. Min kollega Christine har skrivit en guide om allt du behöver veta inför loppishelgen deluxe.

Så här såg det ut när vi förberedde fjolårets loppisrace….

 

Skarmklipp2

 

 

0 gillar
Loppis

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Malena
    1 september, 2017 at 21:36

    Det är loppisrace i Vikinga i helgen också! Kartor finna vid simstranden.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.