Badrum i shakerstil

Jag gick igenom min chatt med mig själv igår och hittade den här bilden som jag skickat till mig själv så att jag skulle komma ihåg att blogga om den (jag vet inte med er, men den person jag chattar överlägset mest med på Messenger är mig själv, haha! Jag skickar massvis med bilder och länkar till diverse intressanta artiklar och inlägg som jag vill spara).

Nåja, hur som helst. Här kommer alltså bilden. Är det inte vackert? Jag skulle kunna flytta in där direkt. Eller ja, badrummet skulle få flytta in hos oss istället.

 

170530 Kvanum gbg 13638 1110x2

 

Både färgsättningen och stilen är lite shakerinspirerade, något som verkligen känns som en trend som växer sig starkare hela tiden även om den hängt med ett par år redan. Jag gillar också lösningen med den “infällda” kaklade delen bakom tvättfatet, det är inget jag minns att jag sett tidigare.

 

170530 Kvanum gbg 13686 1110x3

 

Badrummet är en nyhet från Kvänum och heter Cool Classic. Ett av de snyggare badrummen jag sett på länge faktiskt.

 

170530 Kvanum gbg 13646 1110x3

Foto: Kvänum

3 gillar
Badrum

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.