Multilampa

“Funktionellt och dekorativt är den bästa kombinationen jag vet” skrev jag bara några inlägg bakåt och den meningen kan jag återanvända rakt av när det gäller den här lampan. Astoria som är en av nyheterna på Ellos  (adlink).

 

astoria lampa

 

En vägglampa med tre runda hyllplan där man kan ställa valfria snygga prylar – blommor, prydnadssaker, böcker eller varför inte kaffekoppen. På det sättet kan lampan få i princip hur många olika utseenden som helst. Den finns i fyra färger – svart, vitt, krom och mässing – och funkar lika bra i hallen eller sovrummet som i vardagsrummet.

 

astoria lamp brass

 

Lampan är designad av Anna Landerholm för Globen Lighting och vann första pris i Hus & Hems designtävling år 2016. Nu när jag skrev det här inlägget slog det mig plötsligt att jag nog faktiskt bloggat om lampan tidigare och efter en titt i arktivet hittade jag det här inlägget. Där återfinns lampan tillsammans med ett gäng andra multifunktionella lampor. Men den är så snygg så den förtjänar defintivit ett inlägg till tycker jag.

 

astoria lamp white

Bilder: Ellos

0 gillar
Ellos Globen Lighting Lampor & ljus

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Sandra Neuman
  21 oktober, 2017 at 18:37

  Och det som också är superbra är att om man har växter på översta hyllplanet så får den lite extraljus så här i vintermörkret.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   21 oktober, 2017 at 19:51

   Jamen precis, vilken bra point! Klart du som florist tänker på sånt (me not) 😀

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.