POV Circle

adlinks

För några år sedan bloggade jag om ljusstaken POV från danska Menu. Då var vi mitt inne i den grafiska och kantiga eran, som till all lycka börjar mattas av lite nu tycker jag. Jag var aldrig riktigt förtjust i allt det geometriska, med undantag av POV-ljusstaken då. Speciellt snyggt att kombinera flera som på bilden nedan.

 

6fdsf

 

Däremot har jag alltid varit svag för runda former eftersom jag tycker att de behövs för att balansera upp kantiga möbler och rektangulära rum som vi oftast har. Nu har POV lanserats i en rund variant som jag säkert inte skulle ha några problem med att placera här hemma.

 

POV circle2

 

POV Circle finns i svart, silver och mässing och i två olika storlekar, 22 eller 40 cm i diameter. Ljusstaken finns både för värmeljus och vanliga kronljus. POV står för “Point Of View” och beroende på från vilken vinkel du tittar på ljuslyktan ger den olika uttryck.

 

MENU POV Candle Holder

pov

 

POV Circle finns även som minivas vilket blir ett snyggt blickfång på väggen. Svenska designbyrån Note Design Studio står bakom formgivningen. Det här är inte en oöverkomligt dyr serie, så det är ett perfekt julklappstips till någon som gillar stilren, skandinavisk design.

 

pov circle vase

pov vase

Foto: Menu

17 gillar
Höstnytt Lampor & ljus Menu Prylar

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Hanna Stigzelius
  29 oktober, 2017 at 19:54

  Åh så fin! jag fick en kantig POV i födispresent och den är också jättefin, men den här är ju ännu bättre. Åker garanterat med på min julönskelista!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   30 oktober, 2017 at 00:02

   Ja, på min lista också! 🙂

 • Reply
  Undrar
  30 oktober, 2017 at 10:48

  Fin denna runda variant. Hur fäster man den på väggen? Alltid ett problem hos oss.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   30 oktober, 2017 at 18:31

   Man fäster den med en liten spik högst uppe. Den väger inte så mycket så det räcker med ett fäste.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.