Modekollen – hiss eller diss?

Ända sedan jag började blogga, och framförallt sedan jag skrev det här inlägget, har jag funderat fram och tillbaka på det här med modebloggande. Jag har ju ett väldigt stort intresse för kläder och stil och det är något jag i princip ägnar mig åt varje dag när jag väljer kläder, till skillnad från inredning där det kan gå flera månader utan att jag gör någon förändring hemma. Men jag är inte speciellt bekväm med att själv posera framför kameran och därför har jag tänkt att det där med modebloggande inte är något för mig. Dessutom blundar jag på 90 % av alla bilder, men det är en annan historia.

MEN. Man kan ju blogga om mode på olika sätt. Så jag tänkte att jag kanske ska ge det en chans i alla fall. Om ni gillar idén, alltså? Eller vill ni bara läsa om inredning här? Ni får visa vad ni tycker genom att kommentera eller klicka på hjärtat här under inlägget. Jag har lagt upp ett (hemligt) mål för antalet likes det här inlägget måste få för att det ska bli en fortsättning på “modekollen”, så klicka för allt i världen om ni vill att mode ska bli en del av bloggen.

 

Cubus blå tröja

 

Jag tänker mig att modekollen kan handla om snygga plagg som finns i butik just nu, trendspaningar, budgetfynd, festinspiration, jobbkläder, träningskläder, hur man kombinerar olika plagg, accessoarer, skor och väskor – ja, stilinspiration i största allmänhet. Lite som min blogg varit hittills alltså, bara med ett utökat ämnesområde. För mig går intresset för mode och inredning hand i hand och jag tror kanske att detsamma gäller för många av er läsare också?

 

 

Tröjan jag har på mig på bilden får bli dagens tips. Den finns på Cubus i fem olika färger och jag hade verkligen beslutsångest när jag skulle välja. Hade lätt kunnat ha dem alla fem. Speciellt den julröda är ju snygg den här årstiden och rött har verkligen fått ett ordentligt uppsving den här hösten som en av de trendigaste färgerna. Den här är dock så pass klassisk i modellen att ingen vet om du köpt den i år eller för fem år sedan. Snyggt mönster och raglanärmar som jag gillar. Halvhög, nätt polokrage som man inte känner sig strypt i. Så vill du ha en jultröja som funkar år efter år är den här ett bra köp.

Tröjor är också en av höstens stora trender, men trots det stora utbudet som finns i butikerna just nu så har jag väldigt svårt att hitta modeller som sitter snyggt på mig. Jag kan återkomma till var problemet ligger i ett annat inlägg av modekollen. Om ni vill?

Collage med produktbilder från Cubus 

143 gillar
Kläder Mode Modekollen

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.