Poddtipset: Frida Ramstedt

I dag vill jag tipsa om en riktigt, riktigt intressant intervju för dig som gillar bloggande, företagande och inredning. Min all time favoritbloggare Frida “Trendenser” Ramstedt intervjuas av Isak Björnström i podden “Entreprenörsresan“. Jag hade glädjen att få tillbringa en eftermiddag tillsammans med Frida i vintras och då pratade vi mycket om just precis de här sakerna. Redan där märkte jag att hon är extremt klipsk och det är verkligen ingen slump att just hon blivit en av Sveriges största inredningsbloggare. Mycket hårt jobb, medvetna strategiska affärsval och smarta idéer har tagit henne dit där hon är idag. Dessutom är hon oerhört snäll och ödmjuk. Intervjun är faktiskt så intressant att jag lyssnade på den TVÅ gånger igår för att hinna ta in all klokhet som Frida levererar. Här hittar ni avsnittet.

 

 

10 gillar
Poddar Trendenser

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Anonym
  29 november, 2017 at 20:54

  Besviken över ni bloggare i svenskfinland som inte ger #dammenbrister någon uppmärksamhet idag.

  • Reply
   Anna-Lena
   29 november, 2017 at 21:49

   Redan när jag började blogga år 2011 fattade jag beslutet att hålla mig till mina ämnesområden i bloggen och inte skriva om samhällsfrågor, oavsett hur viktiga de än må vara. Det finns andra som gör det så mycket bättre än mig. Det är alltså ett medvetet val från min sida att fokusera på inredning (och numera också lite mode) och att inte delta i samhällsdebatten via min blogg, så det får jag hoppas du respekterar.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.