Välkommen hit!

 

Välkommen hit! Kul att du hittade till min nya blogg. Eller ny och ny, den har ju funnits med sedan 2011, men ny på den här adressen. Efter snart tre år på Sevendays har jag numera min alldeles egna vrå här i internetvärlden som jag får styra och ställa över precis hur jag vill. På gott och ont. Det har jag märkt de senaste dagarna när jag kämpat med css-koder och import av gamla inlägg. Det finns verkligen en trygghet i att ligga på en bloggportal och ha tillgång till teknisk support.

Men nu valde jag ändå att inte flytta till någon annan portal, utan till ett eget domän, vilket betyder att jag får försöka lösa eventuella problem på egen hand. Och det ska väl gå bra tror jag! Det mest borde vara fixat nu (förutom interna länkar i mina gamla inlägg som forfarande leder tillbaka till den gamla bloggen), men annars är det väl bara att sätta igång med bloggandet. Innehållet i bloggen har inte förändrats ett dugg – här kommer du fortfarande att hitta allt du behöver veta om inredning, trender, budgettips och DIY-idéer. Välkommen!

Följ gärna bloggen på
Facebook eller Bloglovin’
så vet du exakt när ett nytt inlägg har publicerats.

Om du gillar ett inlägg hittar du numera hjärtknappen nere till vänster istället för till höger som på gamla bloggen. Så tryck gärna där så vet jag vilka inlägg ni gillar!

41 gillar
Allmänt

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.