Midnattsblå nyårsdukning

Här kommer lite inspiration till nyårsdukningen signerad H&M Home. Fint med den mörkblå färgen som bas, den ser man vanligtvis inte så ofta tycker jag. Kombinerat med guld, vitt och lite rosa blir det riktigt snyggt med en lyxig touch.

 

 

Servettringarna i guld är faktiskt samma som jag hade i silver på julaftonsdukningen som ni kan se härPrickiga eller “färgstänksmönstrade” tallrikar har jag på känn att vi kommer se mycket av den närmaste tiden, så här ligger H&M helt rätt i tiden. Själv har jag alltid varit svag för allt som ser ut att vara nedklottat med slarviga färgstänk, så det är verkligen något jag välkomnar och hoppas få se mer av i vår.

 

 

Min egen dukning för kvällen kommer faktiskt att innehålla en färgstänksmönstrad skål som jag köpte för ett tag sedan i Åbo. I övrigt består färgskalan av grått, svart, vitt, guld och silver hos oss. Samt en hel massa ljus och säkert också ett kakfat på fot precis som här. Hoppas ni får en riktigt trevlig nyårsafton!

Foton: H&M Home

 

9 gillar
Dukningar Glas & porslin H&M Home Nyår

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.