Ett av Finlands vackraste hem kan bli ditt

En av mina topp tio inspirationskällor när det kommer till inredning är definitivt Vasabon Maiju Saw. Hon har en otrolig fingertoppskänsla när hon inreder sitt hem och hon inspirerar med alla sina DIY-projekt och renoveringar. Dessutom har hon stenkoll på de nyaste trenderna, men inreder ändå väldigt personligt. Avskalat och rent, med exakt rätt mängd detaljer som gör att man känner ett lugn när man tittar på bilderna. Och det är nog inte bara jag som gillar hennes inredningsstil för Maijus hem tog sig faktiskt ända till andra plats i tävlingen “Suomen kaunein koti” (Finlands vackraste hem) förra året.

 

 

Har du alltid drömt om att någon gång få bo i ett liknande hem så har du faktiskt chansen nu, eftersom Maiju och hennes familj säljer sin fyrarummare i Vasa. Här kan du läsa mera och vill du se fler bilder finns ett digert arkiv i Maijus blogg. Jag kan inte tänka mig att den här pärlan är osåld speciellt länge, så skynda fynda som man brukar säga! Jag skulle kunna flytta in direkt. Scrolla vidare och njut!

 

Foto: Maiju Saw

25 gillar
Barnrum Bloggar Finska bloggar Kök Till salu Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Julia
  9 januari, 2018 at 04:40

  Men wow vad snyggt! Synd man inte får möblerna och inredningen på köpet 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   9 januari, 2018 at 10:31

   Ja, men man kan i alla fall inspireras av sno möbleringsidéer av ägarna 🙂

 • Reply
  Sus
  10 januari, 2018 at 23:44

  Wow vilket stilrent hem och vackra gråa toner. Imponerad av hur avskalat o fint hon lyckas möblera. Undrar om hon stailar andras hem 😂 Fotöljen ser så bekväm ut och soffans färg ååå och mattorna nam!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.