Nytt på väggarna – rabatt på Desenio

När jag är i farten med reatips tänkte jag slänga in ytterligare ett – nämligen detta som jag hittade på Desenio. Man får 20 euro rabatt för varje 60 euro man handlar för. Gäller endast tills imorgon 15.1 och här kommer du till kampanjen. Rabatten gäller också på ramar.

 

 

Jag har som sagt tänkt fixa en tavelvägg ovanför soffan i många år, men jag kommer liksom aldrig till skott…men inspiration i massor finns åtminstone på Desenio. Det där med att kunna välja motiv är dock inte lättare för det, snarare blir det svårare ju större utbudet är. På Desenio kan man också testbygga en egen tavelvägg för att se hur motiv och storlekar passar ihop, så det borde ju inte vara omöjligt ens för mig att få ihop en snygg tavelvägg med hjälp av den funktionen. Har bara sån oerhörd beslutsångest…

 

Foto: Desenio

20 gillar
Affischer Desenio Tavlor

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  21 januari, 2018 at 21:43

  Jag kör tavelvägg med foton hemma, borde bara komma mig för att uppdatera den lite och lägga till några ramar. Största delen av ramarna är loppisfyndade och spraymålade. Just nu är jag sugen på att skaffa några nya tavlor till sovrummet också men har ingen aning om motiv.

  • Reply
   Anna-Lena
   21 januari, 2018 at 21:45

   Ja, med foton blir det ju genast betydligt mera personligt! Jag läste just ditt inlägg om sovrummet och tavelfunderingarna, men håller med om att det är svårt att hitta rätt motiv. Därför gav jag upp och satsar på en spegel nu istället 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.