Flying Tiger öppnar på lördag

Samarbete med Flying Tiger Copenhagen

Jag VET att ni har väntat på det här! Och nu är det äntligen dags – Flying Tiger Copenhagen öppnar butiken i Rewell Center i Vasa nu på lördag kl. 10. Kommer vi ses där i trängseln?

 

 

Jag vet åtminstone att jag och Agnes definitivt kommer vara där! Hon fyller år om några veckor och det börjar bli dags att planera dukning och annat skoj kring kalaset. Vi fick hem ett stort paket med härliga saker som finns i butiken just nu och glasögonen ni ser på bilden är faktiskt kalasinbjudningskort, så den biten har vi åtminstone redan fixad. Är man 11 år så är det här verkligen drömbutiken kan jag berätta. Hon hoppade jämfota när hon såg alla saker!

 

 

Det gäller förresten också om man är 7 år och älskar att rita och måla eller göra egna magneter – hur coolt är inte det!? Och slime, det går alltid hem.

 

 

Eller om man är 40 år och gillar snygga inredningsprylar och kokoschips med salt karamellsmak. Nam!

 

 

Det jag gillar lite extra mycket med Flying Tiger Copenhagen är att man alltid hittar snygga och prisvärda säsongsprylar där, oavsett om det är Halloween, jul eller påsk. Just nu har vi påsken framför oss och man kan fynda både pynt och påskgodis, ofta i lite roligare stuk än man hittar i andra butiker.

 

 

Lördag kl 10 i Rewell Center alltså. Här kan ni följa Flying Tiger på Facebook och på Instagram.

61 gillar
Flying Tiger Copenhagen Födelsedagar

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.